Vader


mannen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vader
Vaderdag
De vaderdag internetsite, alles rondom deze feestdag is te vinden op de enige site die volledig gericht is op vaderdag!
http://vaderdag.isfun.nl/

Vaderschapstest
Laboratorium biedt dna testen, vaderschapstesten en verwantschapstesten mbv wangslijm-monsters voor zowel rechtsgeldige testen als voor thuistesten.
http://www.verilabs.nl/

Gerelateerd
 • Dit zijn de smsjes die mannen aan hun vriendin sturen ... ..
  Dat vrouwen lief en leed met elkaar delen, weten we allemaal. Maar wat als mannen dat zouden doen? Dan blijkt dat ook die stoere kerels, maar een heel klein hartje hebben. Want als de mannen in deze video wordt gevraagd om de laatste berichtjes aan hun vriendin te delen met elkaar, dan zijn die vooral heel lief en zoet ...
 • Hulp verdachten Valkenburg-zaak na zelfmoord
  De mannen die verdacht worden van het hebben van seks met een minderjarig meisje in Valkenburg, krijgen na verhoor de mogelijkheid in 'een hulpverleningstraject' te komen. Dat zei een woordvoerster van het Openbaar Ministerie vandaag in het Radio1-Journaal.
 • Zondagmiddagborrel voor 40+ homo- en bi-mannen
  REGIO - In het najaar van 2014 is een nieuw initiatief is geboren en de geboorte is goed verlopen. De eerste 2 keren in november en januari waren een succes, het was vol! We hebben zelfs enkele mensen moeten teleurstellen. De zondagmiddagborrel is voor de 40+ homo- en bi- mannen of voor diegene die zich bij de 40+ers thuis voelt.
 • Drie mannen gepakt voor diefstal van televisie
  De politie heeft vrijdag drie Almeerders aangehouden op verdenking van inbraak in de Samoastraat. Daar was donderdag een televisie gestolen uit een woning. De politie kwam het drietal op het spoor door een tip. Iemand had iets vreemds gezien en toen agenten daar achteraan gingen, zagen ze een aantal mannen met een televisie, die vanuit een rode auto naar een woning werd gedragen. Op dat moment konden de agenten geen strafbaar feit ontdekken. Een dag later kreeg de politie een melding van een inbraak aan de Samoastraat. De bewoner liet weten dat er was ingebroken en dat zijn televisie was gestolen. Getuigen hadden een rode auto bij het huis gezien. Dat leidde tot de aanhouding van de drie Almeerders.
 • (Update) Twee mannen opgepakt bij hoofdstation Groningen
  RTV Noord. Altijd op Noord.

 • Privacybeleid